Meidän tarina

Ihanan tavaran kauppa sijaitsee täällä Urjalassa maaseudulla tai oikeastaan maaseudun ”keskustassa”, kaupunkilaisten näkökulmasta katsottuna kuitenkin maalla. Monen vuoden haaveeni toteutui kun vuonna 2006 remontoitiin kotitalon kellarikerrokseen myymälätila. Halusin siitä tunnelmaltaan vanhanajan kaupungin torin. Siitä se sitten alkoi. Piti löytää vanha lato mistä purkaa laudat ja lattiaan katukivetyksen näköistä laattaa. Mukulakivetys olisi ollut paras ,mutta sain tyytyä liuskekiveen…Hienohan siitä sitten tuli !

Haaveeni oli toteutunut, sitten vaan hankkimaan ihania tavaroita kauppaan. Siihen aikaankin jo tein omia luomuksia myytäväksi. Sittemmin kaupanpito on keskittynyt joulukauppaan ja on jo monia vuosia virittänyt ainakin paikkakuntalaisia joulun tunnelmaan. Joulun aika myymälässä on itsellekin ollut henkireikä arjesta. Arkityöni on ollut päiväkodissa ja joulukauppa on ollut vastapainoa hektiselle lasten parissa touhuilulle. Suunnitelmissa on myös, työssä omasta tarpeesta lähtenyt idea valmistaa mekkoja, joissa isot tärkeät taskut. Taskuihin on voinut sujauttaa milloin tutin milloin pikkuauton !

Nyt 2020 olen saanut toimintaan verkkokaupan ja innolla , mielenkiinnolla ja odottavalla mielellä katson miten siivet kantaa… luottaen tulevaan!

Mukavia ostoksia toivottaa Sari!